2000 TL alışverişinize sepette 200 TL İNDİRİM!

500 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!

Sepetiniz

Sepetiniz boş

Nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz?

Bunları deneyebilirsiniz...

Cilt Temizliği ve Kullanılacak Kozmetiklerin Önemi

   Sağlıklı ve genç bir görünüme kavuşmak için cildinize yaptığınız bakımın en önemli adımı temizliktir. Yolda, ofiste, evde ve daha birçok alanda, cildiniz size fark ettirmeden kirlenir ve doğru temizlenmediğinde çeşitli cilt problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Bu sebeple cildinize hak ettiği bakımı yapmak için cilt temizliğinde kullanılacağınız kozmetikler de oldukça önemli. Gelin cilt temizliğinde kullanılacak kozmetikler neden bu kadar önemli birlikte inceleyelim.

   Cilt temizliğinizde kullanacağınız kozmetikler, düzenli olarak kullanıldığında etkisini gösterir. Bu sebeple cilt bakımınızın en önemli adımını es geçmemeli ve rutin haline getirmelisiniz.


Basit Bir Yol
   Cilt bakımı için çeşitli güzellik merkezlerine gidip özel bakımlar yaptırsanız da bu bakımları günlük hayatınızda desteklemelisiniz. Cilt temizliğinde kullandığınız ürünler cildinizi bakımlı tutmanızı sağlarken, sadece bu ürünleri kullanarak kendi cilt bakımınızı evinizin konforunda da yapabilirsiniz. Bu hem basit hem de güvenli bir bakım seçimi olur. Tek ihtiyacınız, içeriğinde zararlı madde olmayan, kaliteli ürünlere sahip olmaktır.

Derinlemesine Bir Temizlik
   İster dışarıda ister evinizde olun cildiniz bir şekilde kirlenir ve bunu fark edemeyebilirsiniz. Bu tip durumlarda gözenekleriniz tıkanabilir ve çeşitli cilt problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Yüzünüzde herhangi bir makyaj ürünü olmaması, cildinizin temiz olduğu anlamına gelmez. Sanki makyajınızı temizliyormuş gibi makyajsız yüzünüzü de derinlemesine temizlemeniz gerekir. Yapacağınız bu temizlik sayesinde cildiniz ölü derilerden arınır ve sağlıklı bir görünüme kavuşur.

Kozmetik Ürünler ve Cilt Problemleri Arasındaki Bağ
   Yediğiniz yemekten içtiğiniz suya kadar her şeyin cildiniz üzerinde bir etkisi var, öyle ki yağlı yiyecekler yediğiniz zamanlarda, her an bir sivilce ile karşılaşma korkusu ile gününüze devam ediyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda panik olmak yerine düzenli ve iyi bir şekilde cilt temizliği yapmak oldukça önemli. Bu noktada temizlik için kullanacağınız kozmetiklerin de kaliteli ve etkili ürünler olması gerekiyor. Zararlı kimyasallar içeren kozmetikler, cilt problemlerine iyi gelmeyeceği gibi cildin tahriş olmasına sebep olabilir.

Önlem Almak
   Cildinizde herhangi bir problem olmasa da oluşabilecek tüm sorunlardan korunmanız gerekir. Bu noktada devreye cilt bakım ürünleri girer. Cildinizin parlak, pürüzsüz ve lekesiz kalmasını istiyorsanız buna yönelik ürünler ile cildinizi koruyabilirsiniz. Aynı durum kırışıklıklar için de geçerlidir. Cildinizin genç görünümünü korumak için yaşlanma karşıtı kozmetik ürünleri kullanmanız gerekir. Önemli olan cildinizde bu problemlerden herhangi birine rastlamadan önlem almaktır. Tüm bunların yanı sıra ileride karşılaşma ihtimaliniz olan cilt problemlerine karşı önlem almak için de cilt temizliğinizi doğru kozmetikler ile sağlamanız gerekir.

Makiaj Cilt Temizleme Ürünleri
Makiaj Yüz Temizleme Mendili makyajınızı ve gün içerisinde yüzünüzde biriken kirleri, cildinize zarar vermeden hassas bir şekilde temizlemenize yardımcı olur. Temiz, ferah ve taze bir cilt için ihtiyacınız olan temizliği ve nemi sağlar.


Makiaj Organik Cilt Bakım Sabunu cildinizi nazikçe temizlemekle kalmaz aynı zamanda içeriğinde bulunan Dragon’s Blood, Gliserin ve Aloe Vera sayesinde cildinizi besler ve yumuşatır. Sertifikalı organik bileşenlere sahip olan Makiaj Organik Cilt Bakım Sabunu cildinize nazik davranır. Cilt için zararlı kimyasallar olan SLES, SLS ve Paraben içermez.


Makiaj Aktif Karbonlu Cilt Bakım Sabununun içerisinde bulunan aktif karbon, cildi fazla yağından arındırırken aynı zamanda cilt gözeneklerimizi günlük yaşamın getirdiği kirlerden ve toksinlerden arındırır. Böylece yağlı ve gözenekli cilt görünümünü azaltır. Mikro boyuttaki aktif karbon taneleri ciltte peeling etkisi yaratarak cilt kusurlarının görünümünü azaltır.


Önceki Gönderi
Sonraki Gönderi